A LEGÚJABB TREND! MIÉRT?

Napi 1,8 milliárd fotót töltenek fel a közösségi médiára, ami jól mutatja, hogy a fotók megosztása az átlagfogyasztó napi online életstílusának része. Minden megosztott pillanat nagy befolyással bír a társadalmi tendenciák meghatározására és még a vásárlási minták kialakítására is.

A Selfie Show fényképező automatái a digitális trendnek megfelelően, online piacra helyezik márkáját, mindezt úgy, hogy a vendégek még élvezik is!

BRANDINGELT FOTÓK KÉSZÍTÉSE

Egyedülálló kapcsolatot teremtünk a fogyasztók és a márka között a selfie automaták használatával.

A BRANDING OPCIÓKRÓL

Márkázási lehetőségeink korlátlanok, prémium anyagokat és kiváló minőségű nyomtatást használunk.

Az egyedi nyomtatott háttértől kezdve, széles körű testre szabási lehetőségeket kínálunk, a tökéletes arculati megoldás létrehozásához. Célunk, hogy segítsünk átadni a szeretetet a márkája számára az online világban. Saját grafikusunk szívesen segít Önnek az egyedi arculat létrehozásában. Egyszerűen adjon meg egy irányt és a többit bízza ránk, garantáltan kreatív lesz.

Alkalmazza logóját, szlogenjeit, grafikáit, vagy akár egy teljes vinilburkolatot a szelfi fotó automata külső borításán.

A design automatikusan hozzáadódik minden fényképhez, mielőtt kinyomtatja a gép. Kiválaszthatja a fotó vagy fotók pontos elhelyezését is a sablonon.

AZONNALI KÖZÖSSÉGI MÉDIA MEGOSZTÁS

A márkázott fotókat azonnal, 10 mp alatt kinyomtatja a fotógép nyomtatója, megjelennek a közösségi médiában, és e-mailben vagy szöveges üzenetben is egy gombnyomással elküldhetőek.

ADATGYŰJTÉS

Felhasználói adatokat, e-mail címeket és egyéb kívánt adatokat összegyűjtünk, az adatbázisok és e-mail listák gazdagításához.

FELHASZNÁLÓK GENERÁLJÁK A TARTALMAT

Az emberek kedvelik a barátaik által megosztott képeket a különböző social media csatornákon. Sokkal szívesebben, mint a fizetett hirdetéseit a márkájának, rendezvényének. Ehhez pedig nincs másra szükség, csak a rendezvényén kihelyezni a Selfie Show szelfie automatáit és a vendégei maguktól gyártják az ingyen hirdetéseket.

TRENDDÉ VÁLT

A szelfiek és a fotómegosztás sokkal jobban fejlődnek, mint valaha. Használja ki ezt a tendenciát, hogy a fogyasztók létrehozhassanak digitális tartalmakat a márkájának reklámozásához.

KÉRDÉSED VAN? ÖRÖMMEL VÁLASZOLUNK!

+36 70 943 77 40