HOVA AJÁNLJUK?

Céges rendezvényre, üzlet-, vagy vendéglátóhely, sportlétesítmény megnyitó ünnepségére. Márka-és termék promócióra is igénybe vehető, igazi marketing nehézgépezetként működnek szelfi gép automatáink. Magánjellegű eseményekre; esküvő, legénybúcsúkra, leánybúcsúkra, osztálytalálkozókra, vagy gyerekrendezvényekre, óvodákba és iskolákba is tökéletes választás.

CÉGES RENDEZVÉNYEKRE

Valamivel feldobná a céges rendezvényt? Szeretné felejthetetlenné tenni vendégeid számára az eseményt? Szeretne sok nevetést hallani? Jó lenne, ha valaki garantálná, hogy évek múlva is emlékeznek cégére és márkájára? Brandingelt képeknek köszönhetően, sokáig szem előtt marad. Csak egy dolga van, szelfie gépet rendelni tőlünk!

GYEREKRENDEZVÉNYEKRE

A selfiebox és a selfietükör is tökéletes eszköz a gyerekek felhőtlen szórakozásához. Könnyű kezelhetőségének és az általunk biztosított asszisztenciának köszönhetően a legkisebbek is használhatják. Maradandó élményfotók gondoskodnak a gyerekkor különleges emlékeinek megőrzéséről. Messze túlmutat a megszokott csoportfotózásokon, hiszen a változatos hátterek, vidám hangulatnak köszönhetően, valóbban mosolygós képek készülnek. Ajánljuk iskoláknak, óvodáknak egyaránt, évzáróra, ballagásra, farsangra, karácsonyra és egyéb ünnepségekre.

CSALÁDI RENDEZVÉNYRE

Az első és legfontosabb érvünk a selfiebox mellett az, hogy általában minden családi fotóról egy fő hiányzik, mégpedig aki készíti! Nagyon ritka az is hogy több generáció pózol egy fotóalbumba, amin mi bizony tudunk segíteni a selfieboxal vagy a selfietükörrel.

ESKÜVŐ

Egy esküvőn két ember egymásra találását ünnepeljük, de ehhez kellenek jó hangulatú vendégek is. Hogy emlékezetes és mosolygós képek szülessenek, általában a ceremónia mesternek és a fotósnak kell keményen megdolgoznia. Ezzel szemben a Selfie tükör mágnes ként vonzza a vendégeket és folyamatosan, egész éjszaka jobbnál jobb képek készülnek. Az összes képre felkerülhet a dátum, a házasulók neve és helyszín, így szuper köszönőajándéknak is funkcionálnak a kinyomtatott fotók.

KÉRDÉSED VAN? ÖRÖMMEL VÁLASZOLUNK!

+36 70 943 77 40